Kompetencer

Jeg bygger min PR-virksomhed Attrakt Kommunikation på 17 års erfaring fra kommunikations- og mediebranchen.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist i 2003 og har arbejdet som nyhedsjæger på JydskeVestkysten, inden jeg skiftede mediebranchen ud med job i Aabenraa Kommune som kommunikationskoordinator, brandingkonsulent og strategisk kommunikationsrådgiver.

Jeg har journalistens næse for historier og budskaber og praktikerens tilgang til kommunikation. Men gennem min karriere i Aabenraa Kommune har jeg løbende efteruddannet mig i strategisk kommunikation, så jeg også mestrer rådgiverrollen overfor direktion og organisation.

Derudover har jeg lært en masse om politikudvikling, projektledelse og interne processer, da jeg i Aabenraa Kommunes Vækstsekretariat var med til at forberede og kommunikere byrådets Vækstplan 2018, en konkret projektportefølje, der gør det mere attraktivt at bo, flytte til, arbejde og investere i Aabenraa Kommune.

Jeg har lavet brandingstrategi for Aabenraa Kommune og oplevet hvordan kommunikationsindsatserne forbedrede kommunens image.

Som selvstændig er det stadig tiltræknings- og rekrutteringsdagsordenen, der tænder mig. Det er en udfordring alle vi, der bor i Guldkantsdanmark er fælles om. Og det er en udfordring, der til stadighed kræver kommunikation, PR og interessevaretagelse.

Bjørn Voldbjerg Sørensen

Update pr. 1.5.2020:

Jeg er begyndt i et fuldtidsjob som PR-konsulent i Trekantområdet Danmark, hvor jeg arbejder med mange af de samme dagsordener.

Jeg har derfor skruet mit selvstændige virke ned på vågeblus og tager kun mindre opgaver ind, der ikke er i interessekonflikt med mit arbejde.