Kompetencer

Jeg bygger min PR-virksomhed Attrakt Kommunikation på 14 års erfaring fra kommunikations- og mediebranchen.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist i 2003 og har arbejdet som nyhedsjæger på JydskeVestkysten, inden jeg skiftede mediebranchen ud med job i Aabenraa Kommune som kommunikationskoordinator, brandingkonsulent og strategisk kommunikationsrådgiver.

Jeg har journalistens næse for historier og budskaber og praktikerens tilgang til kommunikation. Men gennem min karriere i Aabenraa Kommune har jeg løbende efteruddannet mig i strategisk kommunikation, så jeg også mestrer rådgiverrollen overfor direktion og organisation.

Derudover har jeg lært en masse om politikudvikling, projektledelse og interne processer, da jeg i Aabenraa Kommunes Vækstsekretariat var med til at forberede og kommunikere byrådets Vækstplan 2018, en konkret projektportefølje, der gør det mere attraktivt at bo, flytte til, arbejde og investere i Aabenraa Kommune.

Jeg har prøvet kræfter med det udfordrende strategiarbejde, da jeg lavede brandingstrategi for Aabenraa Kommune og oplevede hvordan kommunikationsindsatserne forbedrede kommunens image.

Som selvstændig er det stadig tiltræknings- og rekrutteringsdagsordenen, der tænder mig. Det er en udfordring alle vi, der bor i Guldkantsdanmark er fælles om. Og det er en udfordring, der til stadighed kræver kommunikation, branding og interessevaretagelse.

Det er derfor, Attrakt Kommunikation laver tiltrækningskommunikation. Og derfor jeg stiller mine kompetencer og ydelser til rådighed for din virksomhed.

Bjørn Voldbjerg Sørensen